Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex Условия за ползване
Последно обновени на: October 08 2019 11:18:08
Ползвайки сайта и/или регистрирайки се в него, вие приемате следните условия за ползване, наричани за краткост УСЛОВИЯ:

УСЛОВИЯТА могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на потребителите на сайта. sobstvenbiznes.net не носи отговорност, ако потребителят не е прочел последния вариант на настоящите УСЛОВИЯ. Последен вариант на УСЛОВИЯТА може да се види по всяко време на адрес: http://sobstvenbiznes.net/print.php?type=T

1. Собствениците на сайта не носят отговорност за злоупотреби с информацията публикувана на него.
2. Всички материали на сайта са единствено с образователна цел и не представляват препоръка за търговия с каквито и да било финансови инструменти или нещо друго.
3. Всички материали в сайта, и самият сайт като цяло са предоставени за безплатно ползване такива, каквито са. Не предоставяме никакви гаранции за 100% вярност на информацията или 100 % работа на сайта.

Потребителите на сайта разбират, че информацията, данните, публикуваните мнения, текст, софтуер, музика, звук, фотоси или всякакви други материали (наречени общо по-нататък "съдържание"), които стават публично достояние или се предават конфиденциално, са отговорност единствено на човека, който генерира това съдържание. Потребителят, ползващ сайта е изцяло отговорен за изпращаното по електронна поща или предавано по друг начин чрез сайта съдържание. sobstvenbiznes.net не контролира Съдържанието, изпращано и разпространявано чрез сайта и по този начин не гарантира точността, цялостта, верността или характера на това съдържание.

Материалите в сайта са защитени от закона за авторското право и сродните му права.