Тема на форум: Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex :: Едно тестово реално форекс акаунтче

Публикуван от theboss на 21-06-2010 21:22
#1

Преди две седмици отворих едно малко реално акаунтче, което ще използвам за тестове на различни стратегии и образователни цели. Захраних акаунта си със сумата от 200 лв., което прави стартов капитал от 125$. Това е сума, която почти всеки може да осигури, за да започне да се обучението си за форекс търговия. Причината да не използвам ДЕМО е, че това по-скоро ще навреди на някого, отколкото обратното. Демо парите не успяват да създадат същите настроения в трейдъра и загубата им е абсолютно беболезнена, което изкривява в значителна степен усещането за търговия.

Материалът е предназначен само за информационни цели и никоя информация, съдържаща се тук, не съставлява препоръка за покупка или продажба на стоки, акции или други ценни книжа, нито е предназначена да служи за основа на някакво инвестиционно решение. Публикуваните на сайта анализи, сделки и информация имат изцяло образователен характер. Не гарантираме правилността и пълнотата на предоставените анализи или информация. Валутната търговия е свързана със значителни рискове и е добре за всеки да си помисли много добре преди да се захване с нея.

Докато започна да водя този журнал (започнах търговията на 20.05.10) имам извършени 30-ина сделки и доходността на портфейла ми досега е: 23.91 % или стойността на портфейла ми е нарастнала на 155.83 $.


Нкои правила, към които ще се придържам в търговията:

1. Ще рискувам максимум 5% от капитала си като слагам стопове за всички кросове освен AUD/JPY, където поръчките ще затварям ръчно.
2. След губеща сделка ще правя поне час почивка
3. Няма да добавям към губещи позиции


Това е графика и статистика за образувателния акаунт досега:

Редактиран от theboss на 03-11-2010 18:32