Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/moneym/public_html/sobstvenbiznes.net/maincore.php:1) in /home/moneym/public_html/sobstvenbiznes.net/maincore.php on line 173
 Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex Валутен калкулатор в реално време
Публикувана от theboss на November 17 2011 12:12:27
Валутен калкулатор
С помощтта на Google Finance


Поставете валутния калкулатор и във вашия сайт или блог с този код - Кликнете на него и натиснете CTRL + C, за да го копирате.


За валутния калкулатор


Това е един много удобен и функционален валутен калкулатор, с който можете бързо и лесно да конвертирате определена сума от една валута - в друга валута. Калкулаторът дава възможност за конвертиране измежду 90 от най-използваните световни валути. Конвертирането се извършва в реално време, тоест получената сума се смята по валутния курс на международния валутен пазар в момента на натискане на бутона "Convert". Изчислените суми се закръглят до втория знак.

Как се използва валутния калкулатор

Използването на валутния калкулатор е по-скоро интуитивно, но ако срещате някакви трудности можете да прегледате тази кратка инструкция:

1. Въведете сумата, която искате да конвертирате в полето "Сума валута", или оставете 1, ако искате да видите просто валутния курс.
2. Изберете валутата, от която конвертирате.
3. Изберете от падащия списък валутата, към която конвертирате
4. Кликнете на бутона "Calculate"


Под валутния калкулатор ще се появи едно поле, в което ще бъде изведен резултатът от изчисленията за въведените от вас данни.

Ако искате да пробвате още един подобен калкулатор, в който освен измежду всички световни валути, можете да конвертирате и борсово търгуваните метали като злат, сребро, платина, мед.. и да видите тяхната цена в лева например. Ето го ТУК.


Резултатът, който показва калкулатора не е точно това, което ще получите за вашите пари в чейндж бюро или банка. Последните е възможно да предлагат различен валутен курс или да начисляват такси или комисионни. Курсовете се променят постоянно, дори всяка секунда понякога, имайте това предвид.