Печелете от SMS услуги за по-малко от 5 минути!
Публикувана от на May 04 2010 11:04:55
Fortumo – най-лесният начин за създаване на мобилни услуги!

В миналото, създаването на мобилни услуги беше трудно и скъпо начинание и приходите от мобилните приложения бяха достъпни само за мобилните оператори и големите корпорации. Мобилните услуги бяха технологически комплексни и отнемаха време при създаването им. Това вече не е така.

Fortumo прави създаването на мобилни услуги толкова лесно, колкото създаването на блог или стартова страница.
Всеки, от студенти и хора, работещи от вкъщи, до уеб предприемачи, може да създаде своя собствена SMS услуга в рамките на 5 минути и да започне да реализира приходи.
Fortumo предлага различни услуги в зависимост от това какво искате да използвате и каква услуга или продукт продавате. По-долу ще ви покажа услугите на Fortumo, които използвам аз.

SMS-инфо

SMS-инфо ви позволява да продавате информация чрез SMS. Клиентът изпраща ключова дума на кратък номер и получава, благодарение на вас, съобщение с иформация в отговор. Вие реализирате приходи от всеки изпратен SMS.

SMS-pay

SMS-Pay е най-лесният начин да получавате пари от посетителите си, посредством SMS. Може да го използвате за гарантиране на платен достъп до защитени с парола зони на вашия уеб сайт или файл с ограничен достъп. Услугата има предварително създаден скрипт и джаджи, които лесно можете да вградите в сайта си и да започнете да печелите.

Плати за клип
Плати за клип ви позволява да печелите пари от вашите видео клипове. Можете да монетизирате клипове във вашия уеб сайт и да печелите от всеки, който ги гледа. Просто трябва да сте качили клиповете в Youtube или някой друг сайт за споделяне на мултимедийни материали. Всичко, което трябва да направите, е да създадете услуга от типа „Плати за клип“, да изберете клиповете, които искате да таксувате и после да ги вградете в блога или уеб-сайта ви. Клиентите ви ще изпращат ключова дума чрез SMS на указания номер и ще получават парола в отговор, която ще им дава достъп до видео материала. Вие печелите от всеки изпратен SMS.

SMS-Publisher

SMS-Publisher ви помага да приемате плащания за вашият сайт или блог или за съдържание от блога, чрез уникална и лесна система за SMS плащания. За да могат посетителите на вашият сайт да видят определено съдържание трябва да изпратят SMS на кратък номер, след което те получават код за достъп, а вие печелите от всеки изпратен SMS

Цените на SMS за 0.30 лв., 0.60 лв., 1.20 лв., 2.40 лв. и 4.80 лв. за всяка услуга вие избирате каква да е цената и съответно колко да спечелите от всеки изпратен SMS. Вие печелите определена комисионна, която е от 30% до 50% в зависимост от услугата, която сте избрали.

Спечелена сума, можете да изтеглите когато се събере сума от 50евро. Освен това ако препоръчате ваш приятел, вие ще получите допълнително 20 евро в момента в който той спечели своите 50 евро.

Ако вече сте проявили интерес и имате идея как да се възползвате от услугите на Fortumo, можете да се регистирате тук:

РЕГИСТРАЦИЯ В FORTUMO