Долар - лев валутен калкулатор
Публикувана от theboss на May 29 2011 18:05:08
Конвертор на валутни котировки за щатски долар български лев. Курсът по който се изчислява резултата се определя в реално време.

Долар - ЛевВъведете стойността на валутата, която искате да конвертирате. Стойностите ще бъдат автоматично изчислени според текущите валутни курсове, при зареждането на страницата:

USD/BGNТози калкулато е доста функционален, но ако ви трябва по-широк набор от валути или просто не харесвате този калкулатор, можете да хвърлите едно око и на този световен валутен калкулатор, където са налични почти всички световни валути. Ако и него не харесвате или и там липсва някоя валута, имаме още един :) тук валутен калкулатор. Този работи в реално време и с минимално закъснение и ползва курсовете от международния валутен пазар.

ВАЖНО: Тези калкулатори не показват курса в чейндж бюрата или в банките понеже последните вероятно ползват други, близко до тези курсове. Те няма да ви покажат съвсем точната сума, която бихте получили за дадена валута. Валутните курсове се са много динамична величина и се променят понякога и по няколко пъти в секунда.