Ако нямате собствен продукт, продавайте тези на другите. - Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex

February 29 2020 00:31:18

menu_open.gif Меню
bullet.gif СОБСТВЕНБИЗНЕС.НЕТ
bullet.gif СТАТИЙКИ
bullet.gif ФОРУМ
bullet.gif ГАЛЕРИЯ
bullet.gif ВИДЕО БИБЛИОТЕКА
bullet.gif БИБЛИОТЕКА
bullet.gif КНИГИ
bullet.gif ТЪРСЕНЕ

bullet.gif КОНТАКТИ
bullet.gif RSS Новини
bullet.gif ВРЪЗКИ


bullet.gif IP Адрес - IP Adres
bullet.gif Топ 20 Бизнес Статии
menu_open.gif Спонсорирани връзки

menu_open.gif Последни статии
bullet.gif Вижте 5 супер ценни ...
bullet.gif Как Тейси Динунзио с...
bullet.gif Как да използваме бл...
bullet.gif Как Зак Уъркман създ...
bullet.gif Идея за 500 000 дола...

menu_open.gif Случайна медия
menu_open.gif Последни статии
Вижте 5 супер цен...
Ровейки се из Интернет попаднах на една статийка, която доста ми хареса - 5 важни урока в живота...
Как Тейси Динунзи...
Това е историята на една млада жена предприемач, която нямала никакви пари за стартиране на бизнес, но това по никакъв начин не я е спряло да създаде своята компания - TRADESY...
Как да използваме...
Бен Левис бил студент в университета в Пенсилвания коато му идва гениалната бизнес идея - минерална вода, чрез която можете да дарявате за различни благотворителни цели...
Как Зак Уъркман с...
Зак Уъркман бил обикновено американско момче учещо в университета в Индиана, което си падало по енергийните напитки...
Идея за 500 000 д...
Браян Лаурангрокс си имал хоби да продава разни неща по Интернет. Започнал с това си занимание през 2004 като в началото дълго се чудел какво може да продава посточнно...
menu_open.gif Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

menu_open.gif RSS Feeds
Subscribe to our Feeds

Latest Downloads
Latest Articles
Latest Threads
menu_open.gif

menu_pen.gif Ако нямате собствен продукт, продавайте тези на другите.

Ако нямате собствен продукт, продавайте тези на другите.

Ако нямате собствен продукт, който да продавате, пак може да натрупате състояние, продавайки продуктите на другите. Ами на това му се вика Афилиейт маркетинг. Или казано по друг начин в най-честия случай вие пращате посетители към сайта с продукта/продуктите на доставчиците, те обработват и проключват поръчката, а на вас ви плащат комисионна за това, че им докарвате клиенти. Най-хубавото тук е, че можете да станете афилиейт (продавач) с минимални и дори никави инвестиции от ваша страна на известни фирми като Дел Компютърс, E-bay, Amazon и т.н. Комисионните ви могат да варират от 10%-70%.

Какво трябва да направите, за да започнете да продавате даден продукт/услуга? Можете да следвате тези лесни стъпки:

1. Аз лично ви препоръчвам да продавате в по-развитите страни, за което естествено ще ви трябва и малко английски. За хората там е нещо нормално да си пазаруват онлайн, а и стандартът им е по висок и определено ще печелите много повече. А възможностите като продукти, пазар няма нужда да споменавам са огромни.
2. Потърсете пазарна нужда от нещо. Като пример за пазарна нужда мога да ви дам следното: Ако в Ню Йорк завали дъжд, на всеки ъгъл се появяват хора продаващи чадъри! Това са хора намерили пазар с добро търсене и просто отговарят на него. Тук можете да развинтите въображението си... Примерно сега вдигнаха цигарите. Ами това е прекрасна възможност да продавате електронни цигари.
3. Намерете подходящия продукт. Ако сме решили да продаваме електронни цигари, трябва да намерим афилиейт програма, която ще ни даде възможност да ги продаваме срещу комисионна. Можем да започнем като напишем в Google: e-cigarette affiliate - ще ви се намерите доста сайтове.
4. Регистрирайте се в Click Bank Тук можете да си избирате сред хиляди продукти предложени за продажба. В този сайт ще намерите продукт за буквално всеки пазар. Като си изберете продукт получавате линк с ваш код (номер), към който трябва да препращате посетители.
5. Препоръчително е да не изпращате хората направо към сайта на продукта (вашият линк). Добре е да си направите страница, където посетителите ви да могат да се абонират за и-мейл новини. Вземете ли техния мейл адрес по тяхно желание, можете да им изпращате освен линка си - различни оферти, промоции, новини и т.н., докато ако отиват директно на сайта на продукта, много от тях ще го посетят за първи и последен път.

Общо взето всичко е просто, трябва да намерите хора, които имат нужда от нещо и да им го продадете. Така можете да изкарвате 2000$, 3000$... ами колкото си заработите ;)

Категория: 

Бизнес ИдеиРЕЙТИНГ: 3/6 (325 гласа дадени)

Коментирайте тук:
Вземете ЛИНК към

Ако нямате собствен продукт, продавайте тези на другите.

: кликнете на линка отдолу и натиснете Ctrl + C, за да го копирате
Линк за форум:
Линк за сайт
Обикновен линк:
menu_information.png

Подобни на Ако нямате собствен продукт, продавайте тези на другите. :

Какво трябва да знаем ако искаме да с... Каква е цената на това да не работите... 6. Какво да правя ако не мога да си н... Създайте и ваш собствен информационен... Продавайте в clickbank

menu_open.gif Бележник с ЛЮБИМИ
Трябва да се логнете, за да използвате панела.

menu_information.png Случайна статия
Създайте и ваш собствен информационен продукт
Много хора искащи да се занимават с Интернет бизнес дори не осъзнават, че те (най-вероятно) шпритежават знания, от които други хора биха се заинтересовали или за които дори биха платили. Във всеки от вас се "крие" електронна книга, която може да ви направи богати. Може би:
Категория статии: Бизнес Идеи
menu_open.gif name

menu_open.gif Анкета
Къде попадат месечните ви доходи към момента?

До 500 лв.

От 500 - 1000 лв.

От 1000 - 1500 лв.

От 1500 - 2000 лв.

Над 2000 лв.