Списък с български форекс брокери - Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex

April 06 2020 10:45:47

menu_open.gif Меню
bullet.gif СОБСТВЕНБИЗНЕС.НЕТ
bullet.gif СТАТИЙКИ
bullet.gif ФОРУМ
bullet.gif ГАЛЕРИЯ
bullet.gif ВИДЕО БИБЛИОТЕКА
bullet.gif БИБЛИОТЕКА
bullet.gif КНИГИ
bullet.gif ТЪРСЕНЕ

bullet.gif КОНТАКТИ
bullet.gif RSS Новини
bullet.gif ВРЪЗКИ


bullet.gif IP Адрес - IP Adres
bullet.gif Топ 20 Бизнес Статии
menu_open.gif Спонсорирани връзки

menu_open.gif Последни статии
bullet.gif Вижте 5 супер ценни ...
bullet.gif Как Тейси Динунзио с...
bullet.gif Как да използваме бл...
bullet.gif Как Зак Уъркман създ...
bullet.gif Идея за 500 000 дола...

menu_open.gif Случайна медия
menu_open.gif Последни статии
Вижте 5 супер цен...
Ровейки се из Интернет попаднах на една статийка, която доста ми хареса - 5 важни урока в живота...
Как Тейси Динунзи...
Това е историята на една млада жена предприемач, която нямала никакви пари за стартиране на бизнес, но това по никакъв начин не я е спряло да създаде своята компания - TRADESY...
Как да използваме...
Бен Левис бил студент в университета в Пенсилвания коато му идва гениалната бизнес идея - минерална вода, чрез която можете да дарявате за различни благотворителни цели...
Как Зак Уъркман с...
Зак Уъркман бил обикновено американско момче учещо в университета в Индиана, което си падало по енергийните напитки...
Идея за 500 000 д...
Браян Лаурангрокс си имал хоби да продава разни неща по Интернет. Започнал с това си занимание през 2004 като в началото дълго се чудел какво може да продава посточнно...
menu_open.gif Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

menu_open.gif RSS Feeds
Subscribe to our Feeds

Latest Downloads
Latest Articles
Latest Threads
menu_open.gif

menu_pen.gif Списък с български форекс брокери

Списък с български форекс брокери

Тук можете да видите списък на по-известните български форекс брокери. Подредбата им е абсолютно случайна, не са огранизирани по определен критерий. Подробно описание за всеки, както и условията им за търговия можете да видите на техните уеб сайтове като клкнете на името на форекс брокера.

Бг форекс брокериДелтасток - едни от най-старите форекс брокери в България, основан през 1998 г. Предлагат търговия чрез собствена платформа, чрез която можете да търгувате валута, фючърси, суровини, договори за разлики и др. На сайта си имат страница "Финансово състояние", където можете да видите отчетите на фирмата за последните няколко години, което показва стремеж към откритост. Имат сравнително ниски спредове и добри условия за търговия.

Бенчмарк - Предлагат сравнително добри условия на търговия чрез платформата си "Бенчмарк трейдър" - ниски сопредове, мигновенно изпълнение, голям набор от инструменти за търговия. Имат уеб базирана, десктоп и мобилна платформа. недостатък на тази платформа е, че спреда не е фиксиран и може да се увеличи значително по време на важни новини, а минималния размер на сделка е 5000 валутни единици - не е за малки сметки. Имат удобен сайт за клиенти, откъдето можете да нареждате тегления и захранване на сметка по няколко различни начина онлайн.

Предлагат и платформата Метатрейдър, но от нея, лично аз не съм особено доволен.


Карол - Карол АД са голям български инвестиционен посредник, предоставят всякакви инвестиционни услуги, в това число и търговия на валутните пазари. Като брокер на акции на БФБ са предпочитаният от мен посредник, но честно казано от условията им за валутна търговия не съм много привлечен.


Варчев - Компания, която набра популярност през последните години, предлагат около 60 валутни двойки, около 300 договори за разлика върху акции, суровини и други. Имат доста функционален сайт, в който се предлага и обучение и различни материали на тема валутна търговия. Предлагат като платформа Метатрейдър.
http://bulbrokers.com/bg/

Булброкърс - са посредник с над 13 години опит на пазара. Предлагат 2 платформи - Метатрейдър и Trader Workstation, като и двете платформи имат мобилни версии. Имат добри предложения за по-големи сметки на по-големи клиенти. Чрез Trader Workstation имате възможност за търговия на повече от 90 пазара в Европа,Азия и Америка.


Популярна каса - Български инвестиционен посредник, предлага търговия чрез онлайн платформа и Метатрейдър.


Елана - 160 валутни двойки и достъп до хиляди други финансови инструменти, чрез платформата им ELANA Global Trader. Платформата има уеб базирана, десктоп и мобилна версия. Имат сравнително ниски спредове (но не са фиксирани) и добри условия за търговия. Минимална та позиция е 5000 валутни единици.


ФК Евър - TRADER.BG - Един от първите инвестиционни посредници в България, създаден през далечната 1992 г. Предлага търговия на международните пазари, чрез платформата си TRADER.BG, която е уеб базирана. Можете да си откриете демо сметка при тях и да участвате за реални награди на стойност от 2 000 лева.


Логос - Предлагат търговия, чрез платформата Pro Dealing Centre Metatader 4. Минимална сума за откриване на сметка е 200$.

Предоставената информация не представлява препоръка за търговия на финансовите пазари и е представена с чисто информационна цел. За всички условия на форекс брокерите, моля посетете техните сайтове.
Категория: 

Форекс брокериРЕЙТИНГ: 3/6 (360 гласа дадени)

Коментирайте тук:
Вземете ЛИНК към

Списък с български форекс брокери

: кликнете на линка отдолу и натиснете Ctrl + C, за да го копирате
Линк за форум:
Линк за сайт
Обикновен линк:
menu_information.png

Подобни на Списък с български форекс брокери :

Кои са топ 1 000 000 сайта в света - ... Как да изберем форекс брокер... Доходност +25.2% Управление на реален... Списък с български директории - добав... Най-честата причина за фалит при форе... Безплатен блог. Списък с безплатни бл... Форекс кросове. Същност на валутната ... Положителни страни на форекс търговия...

menu_open.gif Бележник с ЛЮБИМИ
Трябва да се логнете, за да използвате панела.

menu_information.png Случайна статия
Вижте 5 супер ценни урока в живота
Ровейки се из Интернет попаднах на една статийка, която доста ми хареса - 5 важни урока в живота...
Категория статии: Бизнес съвети
menu_open.gif name

menu_open.gif Анкета
Къде попадат месечните ви доходи към момента?

До 500 лв.

От 500 - 1000 лв.

От 1000 - 1500 лв.

От 1500 - 2000 лв.

Над 2000 лв.