001-Въведение в афилиейт маркетинга - Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex

February 29 2020 00:21:09

menu_open.gif Меню
bullet.gif СОБСТВЕНБИЗНЕС.НЕТ
bullet.gif СТАТИЙКИ
bullet.gif ФОРУМ
bullet.gif ГАЛЕРИЯ
bullet.gif ВИДЕО БИБЛИОТЕКА
bullet.gif БИБЛИОТЕКА
bullet.gif КНИГИ
bullet.gif ТЪРСЕНЕ

bullet.gif КОНТАКТИ
bullet.gif RSS Новини
bullet.gif ВРЪЗКИ


bullet.gif IP Адрес - IP Adres
bullet.gif Топ 20 Бизнес Статии
menu_open.gif Спонсорирани връзки

menu_open.gif Последни статии
bullet.gif Вижте 5 супер ценни ...
bullet.gif Как Тейси Динунзио с...
bullet.gif Как да използваме бл...
bullet.gif Как Зак Уъркман създ...
bullet.gif Идея за 500 000 дола...

menu_open.gif Случайна медия
menu_open.gif Последни статии
Вижте 5 супер цен...
Ровейки се из Интернет попаднах на една статийка, която доста ми хареса - 5 важни урока в живота...
Как Тейси Динунзи...
Това е историята на една млада жена предприемач, която нямала никакви пари за стартиране на бизнес, но това по никакъв начин не я е спряло да създаде своята компания - TRADESY...
Как да използваме...
Бен Левис бил студент в университета в Пенсилвания коато му идва гениалната бизнес идея - минерална вода, чрез която можете да дарявате за различни благотворителни цели...
Как Зак Уъркман с...
Зак Уъркман бил обикновено американско момче учещо в университета в Индиана, което си падало по енергийните напитки...
Идея за 500 000 д...
Браян Лаурангрокс си имал хоби да продава разни неща по Интернет. Започнал с това си занимание през 2004 като в началото дълго се чудел какво може да продава посточнно...
menu_open.gif Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

menu_open.gif RSS Feeds
Subscribe to our Feeds

Latest Downloads
Latest Articles
Latest Threads
menu_open.gif

menu_pen.gif 001-Въведение в афилиейт маркетинга

001-Въведение в афилиейт маркетингаИнтензивният курс по афилиейт маркетинг е един от най-лесните начини да навлезете в бизнеса в Интернет. Всъщнос всичко може да се обясни много просто - вие изпращате посетители (потенциални купувачи) към сайта на търговеца, който представлявате. Ако посетител направи покупка, търговецът ви плаща комисионна. Простичко е нали? В това всъщност се състои красотата на концепцията афилиейт маркетинг. Можете да навлезете в бизнеса в сравнително кратки срокове и да започнете да печелите реални доходи при минимален или никакъв риск! Добрите афилиейт програми се занимават с всичко - създават прекрасни продукти, приемат поръчките, разговарят с клиентите, приемат оплаквания, обработват плащанията и се занимават с доставката. Всичко което остава вие да направите е да намирате клиентите и да реализирате продажби и след това ... да печелите добри пари от това. Преди да започнете, ще вметна само, че най-доброто място за вашите продажби са англоезичните страни и най-вече САЩ. Не че не можете да стартирате продажби и в България, но тук хората купуват в пъти по-малко през Интернет (надявам се това да се промени скоро), а освен това и стандартът на живот е по-нисък, което пък прави много от продуктите скъпи за българите (надявам се това също да се промени). Затова най-добрият пазар за афилиейт търговия са САЩ, Обединеното кралство, Канада, Австралия и т.н. За да продавате там ще ви е нужно да знаете малко английски език - не е необходимо да сте професот по английска филология, а просто да знаете езика на средно добро ниво. Това не вярвам да е проблем за много от вас, понеже в днешно време всеки поназнайва английски и почти всеки го знае на средно ниво.И така, казахме, че единствената ви работа ще е да намирате потенциални купувачи и да ги изпращате към сайта на търговец, към който сте се
регистрирали. Но как? Като използвате доказаният натурален подход или генерирате проходи от съдържание:

C => T => P => M

Това, според мен, е най-добрият метод за онлайн продажби. Същмостта на метода се състои по по-дробно казано в:

Content => Traffic => Presel => Monetize (Money $ )

Трите основни неща, които трябва да направите, за да използвате този метод са:

1. Осъзнайте основната причина за това как хората използват Интернет. Онлайн хората търсят Информация с главно "И" (Съдържание). Така че планирайте да направите сайт специализиран в тясна ниша.

2. Внимателно обмислете и планирайте предварително всичко относно вашият сайт
- измислете тематика на сайта на базата на това, което вие обичате, каквото е вашето хоби, или на това какво работите... Изберете нещо, което наистина ви е приятно да правите.
- Помислете и запишете най-доходонисните ниши на темата, която сте избрали. Примерно ако вашата тема на сайта е автомобили, доходоносна ниша може да е продажбата на гуми, или тунинг, или книги за коли.
- изберете най-близките до нишата ви афилиейт програми

3. Сега застанате на пътя на Интернет трафика на вашите потенциални клиенти като:
- създавате фокусирано съдържание по вашата тематика
- получавате таргетиран трафик като създавате оптимизирани за търсачки страници, които се класират високо в резултатите от търсене. Колкото по-добре оптимизирани страници - толкова повече трафик към сайта ви и толкова повече продажби и пари за вас.
- предпродажбено обогатявате (загрявате) вашите потенциални клиенти чрез качественото съдържание което създавате. Броят на успешните продажби към всички посетители добре информирани относно продукта чрез вашето съдържание и тези дошли просто чрез клик от банер или линк може да е до 20 пъти по-голям!!!
- елиминирате зависимостта ви от единичен източник на капитали. КАто се диверсифицирате чрез други афилиейт модели за монетизация, вие значително намалявате риска и увеличавате стабилността на вашите парични потоци. Така сте защитени в случай на непредвидени обстоятелства като например фалит на търговеца и т.н. Разнообразните потоци приходи правят всеки ваш посетител и много по-ценен.

Всичко дотук можем да обобщим в следното:

C => T => P => M

Създавайте търсено съдържание (C-то), което ще ви привлече таргетиран трафик (T-то). Информирайте и обработвайте предпродажбено вашите посетители (P-то - PREsell), които прочели информацията в крайна сметка кликат на линка към страницата на търговеза с освободена за покупка нагласа. И накрая събирайте пари (М) от вече обработените посетители, много от които стигнали до страницата на търговеца са направили покупка.

Процесът е изключително лесен! Но все пак имайте предвид, че това не е метод, чрез който ще станете богати за една седмица или един месец. Нужни са усилия и страст. В края на краищата вие създавате нещо повече от уеб сайт - вие създавате ваш собствен интернет бизнес.

Схемата C => T => P => M работи прекрасно, ако и вие работите и полагате нужните усилия. Тя не е за мързеливите.

10 дневния курс по афилиейт маркетинг ще ви покажа как да стартирате и работите по схемата C => T => P => M. За всеки от 10-те дни ще имате определена цел, която ще трябва да завършите шреди да преминете нататък. Когато се справите с целта от 10-тия ден, вие вече ще разполагате със сайт генериращ трафик и приходи!

Да започваме...

Категория: 

Интернзивен курс по афилиейт маркетингРЕЙТИНГ: 3/6 (316 гласа дадени)

Коментирайте тук:
Вземете ЛИНК към

001-Въведение в афилиейт маркетинга

: кликнете на линка отдолу и натиснете Ctrl + C, за да го копирате
Линк за форум:
Линк за сайт
Обикновен линк:
menu_information.png

Подобни на 001-Въведение в афилиейт маркетинга :

005 ДЕН1 - Теорема 1 на афилиейт марк... 003 - ДЕН 1 - основите на афилиейт би... Какво представлява афилиейт маркетинг...

menu_open.gif Бележник с ЛЮБИМИ
Трябва да се логнете, за да използвате панела.

menu_information.png Случайна статия
Финансиранен на малък бизнес от "Микрофонд" ЕАД
"Микрофонд" ЕАД е частна българска организация занимаваща се с микрофинансиране на стартиращ бизнес
Категория статии: Финансиране на бизнеса
menu_open.gif name

menu_open.gif Анкета
Къде попадат месечните ви доходи към момента?

До 500 лв.

От 500 - 1000 лв.

От 1000 - 1500 лв.

От 1500 - 2000 лв.

Над 2000 лв.