8 тайни на успеха, които богатите знаят - Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex

November 15 2019 02:25:00

menu_open.gif Меню
bullet.gif СОБСТВЕНБИЗНЕС.НЕТ
bullet.gif СТАТИЙКИ
bullet.gif ФОРУМ
bullet.gif ГАЛЕРИЯ
bullet.gif ВИДЕО БИБЛИОТЕКА
bullet.gif БИБЛИОТЕКА
bullet.gif КНИГИ
bullet.gif ТЪРСЕНЕ

bullet.gif КОНТАКТИ
bullet.gif RSS Новини
bullet.gif ВРЪЗКИ


bullet.gif IP Адрес - IP Adres
bullet.gif Топ 20 Бизнес Статии
menu_open.gif Спонсорирани връзки

menu_open.gif Последни статии
bullet.gif Вижте 5 супер ценни ...
bullet.gif Как Тейси Динунзио с...
bullet.gif Как да използваме бл...
bullet.gif Как Зак Уъркман създ...
bullet.gif Идея за 500 000 дола...

menu_open.gif Случайна медия
menu_open.gif Последни статии
Вижте 5 супер цен...
Ровейки се из Интернет попаднах на една статийка, която доста ми хареса - 5 важни урока в живота...
Как Тейси Динунзи...
Това е историята на една млада жена предприемач, която нямала никакви пари за стартиране на бизнес, но това по никакъв начин не я е спряло да създаде своята компания - TRADESY...
Как да използваме...
Бен Левис бил студент в университета в Пенсилвания коато му идва гениалната бизнес идея - минерална вода, чрез която можете да дарявате за различни благотворителни цели...
Как Зак Уъркман с...
Зак Уъркман бил обикновено американско момче учещо в университета в Индиана, което си падало по енергийните напитки...
Идея за 500 000 д...
Браян Лаурангрокс си имал хоби да продава разни неща по Интернет. Започнал с това си занимание през 2004 като в началото дълго се чудел какво може да продава посточнно...
menu_open.gif Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

menu_open.gif RSS Feeds
Subscribe to our Feeds

Latest Downloads
Latest Articles
Latest Threads
menu_open.gif

menu_pen.gif 8 тайни на успеха, които богатите знаят

8 тайни на успеха, които богатите знаятМайкъл Джефрис кани 15 топ гурута през 1997 на интервю за да събере информация за своята книга. След като говори с всички, отсява 8-те тайни на успеха, с които 15-те учасника единодушно се съгласяват.1. Поемете 100% отговорност за живота си! - В общество, в което хората обвиняват всичко и всички за техния провал - от родителите си до правителството, тези които не са си самонасадили "манталитета на жертвата", единствено те успяват. Ако обвинявате нещо друго или някой друг освен себе си, означава, че нещо друго или някой друг имат контрол върху живота ви, а не вие самите, което не е вярно. За вашето положение в монета е отговорен само един човек и това сте вие самите и колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-добре за вас.


2. Поставяйте конкретни цели в живота си. - Какво отличава мотивираните хора от другите? Мотивираните мислят и правят това, което искат, те са се устремили към желанията си и отстраняват препятствията по пътя им до там. Останалите просто се опитват да вървят по път с по-малко препятствия, за който не е ясно къде води. Когато имате определена цел в живота си, вашата основна грижа е да правите нещата правилно и усърдно. За предприемачите това е намирането на кауза, в която вярват и построяването на имерия около нея. Хората без кауза и цлеи не отиват никъде.

3. Бъдете готови да платите цената. - Бъдете готови да платите цената за вашите мечти. Всяко нещо което правите, дори и най-малкото, влияе на вашето бъдеще. За всяко нещо което правите, дори и най-малкото, вие трябва за платите определена цена. Ако искате да си сготвите вкусна и обилна вечеря, тогава няма да можете да потичате в парка, примерно. Вие се изправяте пред въпроса сега да си мързелувам вкъщи и да си похапна ли или да отида да подобря физическата си форма с малко джогинг. Тоест цената, която плащате за това да си останете вкъщи, да си помързелувате и да си похапнете е това, че няма да подобрите физическата си форма. А искате ли да имате прекрасна фигура? Готови ли сте да платите цената за нея и да я плащате всеки ден? Да се лишавате от всевъзможни вкуснотии и да отделяте редовно време за физичесни натоварвания? Същото е с всяко едно нещо, което искате и което правите. За да го постигнете трябва да искате и да платите цената за него. Това е основна разлика между хората постигащи мечтите си и хората неуспяващи да го направят.

4. Останете фокусирани! - Всеки ден се занимаваме с хиляди неща, телефонни обаждания, мейли, пътувания, искаме да отделим време на приятели, семейство, за забавления и т.н. Да се фокусирате означава да се откажете от нещо в настоящето, поради това, че инвестирате времето си в това, от което ще получите големи ползи в бъдещето. Ако се опитвате да се занимавате с хиляди неща, едва ли ще успеете, но дори и да е така, със сигурност не можете да се справите с всички качествено и така както ви се иска и в най-общия случай вършите всичко посредствено.

5. Станете екперт във вашата област - Една фундаментална черта, която всички преупели хора притежават е, че те възприемат сериозно професията си. Те усилено се стремят да бъдат по-добри и най-добри в това, което правят и са готови на всичко, за да го постигнат. Ако някой тръгне с камера след вас на мястото където работите или правите бизнес и ви снима цял ден, после като гледате касетата ще се почуствате горди или недоволни от това, което виждате?
Вземете днес решението да бъдете най-добър във вашата област! Как? Ами вижте какво правят най-добрите и разберете как го правят.

6. Създайте си план как да постигнете това, което искате. - Извадете един лист хартия и напишете отгоре това, което искте. Имайте предвид, че това е едно от трудните неща, понеже много хора дори не знаят какво искат или не искат нищо от живота. След като пред вас стоят целите, сега помислете за отговори на въпроса "Как да постигна това, което е написано?" Можете да се затворите на спокойствие някъде и да започнте да записвате всяка идея, която ви дойде на ум, независимо колко невероятна ви се струва, след което си направете поивка и след ден погледнете написаното и помислете над всяка една точка. Отсейте тези, които стават и продължавайте напред. Направете всичко необходимо, за да имате в крайна сметка ясна стратегия как да постигнете това, което е написано най-отгоре на листа.


7. Никога, ама НИКОГА не се отказвайте! - Никога, никога, никога и пак никога не се отказвайте от това, което искате да постигнете. Независимо дали успявате или сте се провалили няколко пъти, трябва напълно да се отдадете на целите си. Ако се провалите, се поучете от провала, ако паднете - ставайте и продължавайте напред. Просто изтрийте от съзнанието си опцията да се откажете. Трябва да бъдете готови да направите каквото и да е необходимо за постигането на целите ви и го правете докато не ги постигнете. Силата на постоянството е ОГРОМНА! Всяка една малка крачка, която правите към успеха е част от крайния брой стъпки, които трябва да извървите до него. Просто не спирайте да крачите и ще отидете там, за където сте тръгнали.

8. Не отлагайте днешната работа за утре. - На никого не е ясно колко време му остава, за да осъществи мечтите си. Трябва също така да помним, че никой от нас (освен Дънкан Маклауд) няма да живее вечно. Часовникът си тик-така и рано или късно времето на всеки изтича и това е! Каквото било било. Успяващите добре го осъзнават това нещо и не гледат на него като нещо негативно, а го използват за да се "пришпорят" напред. То ги кара за преследват мечтите си колкото се може по-страстно и по-енергично за времето, което им остава.

Категория: 

Бизнес съветиРЕЙТИНГ: 3/6 (340 гласа дадени)

Коментирайте тук:
Вземете ЛИНК към

8 тайни на успеха, които богатите знаят

: кликнете на линка отдолу и натиснете Ctrl + C, за да го копирате
Линк за форум:
Линк за сайт
Обикновен линк:
menu_information.png

Подобни на 8 тайни на успеха, които богатите знаят :

Бизнеси, които разцъфват по време на ...

menu_open.gif Бележник с ЛЮБИМИ
Трябва да се логнете, за да използвате панела.

menu_information.png Случайна статия
4 залтни правила за намиране на печеливша ниша в Интернет
4 златни правила за намиране на ключови думи с голям потенциал
Категория статии: Интернет маркетинг
menu_open.gif name

menu_open.gif Анкета
Къде попадат месечните ви доходи към момента?

До 500 лв.

От 500 - 1000 лв.

От 1000 - 1500 лв.

От 1500 - 2000 лв.

Над 2000 лв.