Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/moneym/public_html/sobstvenbiznes.net/maincore.php:1) in /home/moneym/public_html/sobstvenbiznes.net/maincore.php on line 173
  001-Въведение в афилиейт маркетинга - Интернет бизнес, предприемачество, бизнес идеи, статии, истории. Forex

June 17 2019 23:34:29

menu_open.gif Меню
bullet.gif СОБСТВЕНБИЗНЕС.НЕТ
bullet.gif СТАТИЙКИ
bullet.gif ФОРУМ
bullet.gif ГАЛЕРИЯ
bullet.gif ВИДЕО БИБЛИОТЕКА
bullet.gif БИБЛИОТЕКА
bullet.gif КНИГИ
bullet.gif ТЪРСЕНЕ

bullet.gif КОНТАКТИ
bullet.gif RSS Новини
bullet.gif ВРЪЗКИ


bullet.gif IP Адрес - IP Adres
bullet.gif Топ 20 Бизнес Статии
menu_open.gif Спонсорирани връзки

menu_open.gif Последни статии
bullet.gif Вижте 5 супер ценни ...
bullet.gif Как Тейси Динунзио с...
bullet.gif Как да използваме бл...
bullet.gif Как Зак Уъркман създ...
bullet.gif Идея за 500 000 дола...

menu_open.gif Случайна медия
menu_open.gif Последни статии
Вижте 5 супер цен...
Ровейки се из Интернет попаднах на една статийка, която доста ми хареса - 5 важни урока в живота...
Как Тейси Динунзи...
Това е историята на една млада жена предприемач, която нямала никакви пари за стартиране на бизнес, но това по никакъв начин не я е спряло да създаде своята компания - TRADESY...
Как да използваме...
Бен Левис бил студент в университета в Пенсилвания коато му идва гениалната бизнес идея - минерална вода, чрез която можете да дарявате за различни благотворителни цели...
Как Зак Уъркман с...
Зак Уъркман бил обикновено американско момче учещо в университета в Индиана, което си падало по енергийните напитки...
Идея за 500 000 д...
Браян Лаурангрокс си имал хоби да продава разни неща по Интернет. Започнал с това си занимание през 2004 като в началото дълго се чудел какво може да продава посточнно...
menu_open.gif Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.

menu_open.gif RSS Feeds
Subscribe to our Feeds

Latest Downloads
Latest Articles
Latest Threads
menu_open.gif

menu_pen.gif 001-Въведение в афилиейт маркетинга

001-Въведение в афилиейт маркетингаИнтензивният курс по афилиейт маркетинг е един от най-лесните начини да навлезете в бизнеса в Интернет. Всъщнос всичко може да се обясни много просто - вие изпращате посетители (потенциални купувачи) към сайта на търговеца, който представлявате. Ако посетител направи покупка, търговецът ви плаща комисионна. Простичко е нали? В това всъщност се състои красотата на концепцията афилиейт маркетинг. Можете да навлезете в бизнеса в сравнително кратки срокове и да започнете да печелите реални доходи при минимален или никакъв риск! Добрите афилиейт програми се занимават с всичко - създават прекрасни продукти, приемат поръчките, разговарят с клиентите, приемат оплаквания, обработват плащанията и се занимават с доставката. Всичко което остава вие да направите е да намирате клиентите и да реализирате продажби и след това ... да печелите добри пари от това. Преди да започнете, ще вметна само, че най-доброто място за вашите продажби са англоезичните страни и най-вече САЩ. Не че не можете да стартирате продажби и в България, но тук хората купуват в пъти по-малко през Интернет (надявам се това да се промени скоро), а освен това и стандартът на живот е по-нисък, което пък прави много от продуктите скъпи за българите (надявам се това също да се промени). Затова най-добрият пазар за афилиейт търговия са САЩ, Обединеното кралство, Канада, Австралия и т.н. За да продавате там ще ви е нужно да знаете малко английски език - не е необходимо да сте професот по английска филология, а просто да знаете езика на средно добро ниво. Това не вярвам да е проблем за много от вас, понеже в днешно време всеки поназнайва английски и почти всеки го знае на средно ниво.И така, казахме, че единствената ви работа ще е да намирате потенциални купувачи и да ги изпращате към сайта на търговец, към който сте се
регистрирали. Но как? Като използвате доказаният натурален подход или генерирате проходи от съдържание:

C => T => P => M

Това, според мен, е най-добрият метод за онлайн продажби. Същмостта на метода се състои по по-дробно казано в:

Content => Traffic => Presel => Monetize (Money $ )

Трите основни неща, които трябва да направите, за да използвате този метод са:

1. Осъзнайте основната причина за това как хората използват Интернет. Онлайн хората търсят Информация с главно "И" (Съдържание). Така че планирайте да направите сайт специализиран в тясна ниша.

2. Внимателно обмислете и планирайте предварително всичко относно вашият сайт
- измислете тематика на сайта на базата на това, което вие обичате, каквото е вашето хоби, или на това какво работите... Изберете нещо, което наистина ви е приятно да правите.
- Помислете и запишете най-доходонисните ниши на темата, която сте избрали. Примерно ако вашата тема на сайта е автомобили, доходоносна ниша може да е продажбата на гуми, или тунинг, или книги за коли.
- изберете най-близките до нишата ви афилиейт програми

3. Сега застанате на пътя на Интернет трафика на вашите потенциални клиенти като:
- създавате фокусирано съдържание по вашата тематика
- получавате таргетиран трафик като създавате оптимизирани за търсачки страници, които се класират високо в резултатите от търсене. Колкото по-добре оптимизирани страници - толкова повече трафик към сайта ви и толкова повече продажби и пари за вас.
- предпродажбено обогатявате (загрявате) вашите потенциални клиенти чрез качественото съдържание което създавате. Броят на успешните продажби към всички посетители добре информирани относно продукта чрез вашето съдържание и тези дошли просто чрез клик от банер или линк може да е до 20 пъти по-голям!!!
- елиминирате зависимостта ви от единичен източник на капитали. КАто се диверсифицирате чрез други афилиейт модели за монетизация, вие значително намалявате риска и увеличавате стабилността на вашите парични потоци. Така сте защитени в случай на непредвидени обстоятелства като например фалит на търговеца и т.н. Разнообразните потоци приходи правят всеки ваш посетител и много по-ценен.

Всичко дотук можем да обобщим в следното:

C => T => P => M

Създавайте търсено съдържание (C-то), което ще ви привлече таргетиран трафик (T-то). Информирайте и обработвайте предпродажбено вашите посетители (P-то - PREsell), които прочели информацията в крайна сметка кликат на линка към страницата на търговеза с освободена за покупка нагласа. И накрая събирайте пари (М) от вече обработените посетители, много от които стигнали до страницата на търговеца са направили покупка.

Процесът е изключително лесен! Но все пак имайте предвид, че това не е метод, чрез който ще станете богати за една седмица или един месец. Нужни са усилия и страст. В края на краищата вие създавате нещо повече от уеб сайт - вие създавате ваш собствен интернет бизнес.

Схемата C => T => P => M работи прекрасно, ако и вие работите и полагате нужните усилия. Тя не е за мързеливите.

10 дневния курс по афилиейт маркетинг ще ви покажа как да стартирате и работите по схемата C => T => P => M. За всеки от 10-те дни ще имате определена цел, която ще трябва да завършите шреди да преминете нататък. Когато се справите с целта от 10-тия ден, вие вече ще разполагате със сайт генериращ трафик и приходи!

Да започваме...

Категория: 

Интернзивен курс по афилиейт маркетингРЕЙТИНГ: 3/6 (289 гласа дадени)

Коментирайте тук:
Вземете ЛИНК към

001-Въведение в афилиейт маркетинга

: кликнете на линка отдолу и натиснете Ctrl + C, за да го копирате
Линк за форум:
Линк за сайт
Обикновен линк:
menu_information.png

Подобни на 001-Въведение в афилиейт маркетинга :

005 ДЕН1 - Теорема 1 на афилиейт марк... 003 - ДЕН 1 - основите на афилиейт би... Какво представлява афилиейт маркетинг...

menu_open.gif Бележник с ЛЮБИМИ
Трябва да се логнете, за да използвате панела.

menu_information.png Случайна статия
Създайте и ваш собствен информационен продукт
Много хора искащи да се занимават с Интернет бизнес дори не осъзнават, че те (най-вероятно) шпритежават знания, от които други хора биха се заинтересовали или за които дори биха платили. Във всеки от вас се "крие" електронна книга, която може да ви направи богати. Може би:
Категория статии: Бизнес Идеи
menu_open.gif name

menu_open.gif Анкета
Къде попадат месечните ви доходи към момента?

До 500 лв.

От 500 - 1000 лв.

От 1000 - 1500 лв.

От 1500 - 2000 лв.

Над 2000 лв.

menu_open.gif Статистика